La Selectivitat 2022 ja està a tocar. Els estudiants de Catalunya que es vulguin presentar als exàmens PAU (Prova d'accés a la Universitat) han de gestionar la matrícula. Per als alumnes que estiguin cursant 2n de batxillerat hauran d'haver fet una prematrícula entre el 7 i el 23 de febrer, és el moment on han de triar les matèries de les quals es volen examinar a la fase especifica de la Selectivitat. Ara, doncs, des del 16 al 31 de maig s’obrirà el termini per fer la matrícula de la selectivitat 2022, que també hauran de fer els alumnes de cicles de formació de grau superior. En el cas dels que hagin fet el batxillerat en anys anteriors o procedents de fora de Catalunya el procés de matriculació per a les PAU serà del 2 al 12 de maig.

📚 Selectivitat 2022: Calendari i com seran els exàmens de les PAU

Quan fer la matrícula de la Selectivitat?

Els alumnes de Catalunya que es vulguin presentar a les PAU hauran de fer la matrícula entre el 16 i el 31 de maig per presentar-se a la convocatòria ordinària. Les dates de matriculació per a la prova extraordinària seran del 18 al 22 de juliol.

Com fer la matrícula de les PAU?

Tots els estudiants que es presentin als exàmens de la Selectivitat 2022, hauran de fer la matrícula de manera telemàtica al portal d'accés a la Universitat entrant al perfil personal utilitzant les paraules de pas en aquest enllaç. 

Data de la Selectivitat 2022

Les PAU sempre tenen dues convocatòries. La convocatòria ordinària de les proves d’accés a la universitat (PAU) està prevista per al 14, 15 i 16 de juny, mentre que la convocatòria extraordinària de la Selectivitat 2022 es farà el 6, 7 i 8 de setembre. Enguany han tornat els exàmens en tres dies, i no pas en quatre, com s'havia fet les dues edicions anteriors per tal de respectar les mesures covid.  Els estudiants podran consultar quin tribunal tindran i on els hi tocarà fer els exàmens de la Selectivitat, a partir del 10 de juny.