TikTok, la xarxa social de moda i gegant dels vídeos curts, llançava recentment la seva funcionalitat TikTok Now, a la qual es pot accedir des de l'app i que està inspirada —acusada de ser un plagi— en BeReal, l'app que busca la naturalitat triant un moment aleatori del dia en què l'usuari ha de fer una foto amb la càmera interna (selfie) i una amb la càmera normal, mostrant el que fa. Davant del fracàs de fer la competència a aquesta app, ara es pot guanyar diners amb TikTok Now, el BeReal de Tiktok: com fer-ho?

Com guanyar diners amb TikTok Now: 7 euros per utilitzar la seva versió de BeReal

Bé, encara que és ben difícil fer-se ric amb aquesta aplicació, guanyar diners amb TikTok Now requereix molt poc esforç: instal·lar l'app i iniciar sessió. TikTok intenta amb això rellançar la seva pròpia versió de BeReal, acusada, de fet, de plagi de la popular app el setembre passat, i es poden arribar a aconseguir fins a 7 euros per persona, t'expliquem com.

TikTok Now ofereix als usuaris en iniciar sessió per primera vegada una recompensa econòmica, encara que tot haurà de començar amb un codi generat per una altra persona. Una vegada iniciem sessió amb el codi que ens hagi enviat una altra persona, haurem d'estar actius en l'app durant 7 dies seguits, guanyant una petita quantitat diària que finalment sumarà 7 euros. A més, l'amic que hagi enviat el codi també tindrà premi, obtenint 2 euros al principi.

El guany econòmic per utilitzar TikTok Now funciona de forma progressiva:

  • Primer dia: 0,70 euros
  • Segon dia: 1,50 euros
  • Tercer, quart, cinquè i sisè dia: 0,70 euros
  • Setè dia: 2 euros
  • Total: 7 euros

La recompensa de TikTok Now per iniciar sessió durant 7 dies

Una vegada que l'usuari hagi finalitzat els 7 dies d'inici de sessió, l'amic que va enviar el codi inicial rebrà altres 5 euros de recompensa per haver aconseguit un nou usuari recurrent. També l'usuari iniciat durant 7 dies obtindrà el seu propi codi en obrir l'aplicació, que podrà reenviar a un dels seus contactes per seguir el procediment i guanyar uns altres 5 euros captant algú més. Per veure les recompenses, caldrà fer clic en la part superior esquerra, on s'accedeix al “menú de recompenses” i es pot trobar la combinació per compartir altres amics.

Malgrat tot això, cal tenir en compte les condicions d'aquest servei: per guanyar diners a TikTok Now cal tenir 18 anys o més —encara que l'app la utilitzin menors d'edat i es permeti el seu ús a usuaris a partir dels 13 anys. D'altra banda, el codi amic per iniciar el procés s'ha d'introduir durant les primeres 24 hores des que s'obre TikTok Now per primera vegada, ja que després l'aplicació adverteix que “només els nous usuaris poden reclamar recompenses”.

En aquest cas, només quedarà l'opció d'enviar el nostre codi i esperar ser recompensats amb l'activitat d'altres usuaris que facin servir TikTok Now 7 dies, a qui els l'hàgim compartit.

Finalment, sorgeix la pregunta sobre com retirar els diners guanyats en TikTok Now, que es pot fer a partir dels 0,40 euros en l'opció “retirar” de la part superior dreta de la pantalla del menú de recompenses, i que es pot realitzar a través de PayPal o amb una transferència bancària al seu compte.