Amb el calendari laboral 2023 de Catalunya ja establert, ens preguntem en moltes ocasions quines són les botigues obertes en diumenges i festius. Per evitar arribar al nostre centre comercial preferit i trobar-nos-el tancat, podeu consultar aquí els horaris de les botigues obertes a Girona durant festius i diumenges, així com de centres comercials oberts a Catalunya o les botigues obertes a Barcelona. Si voleu saber quines botigues estan obertes avui a Girona i els seus horaris, repassem tots els detalls.

Botigues obertes i centres comercials oberts a Girona avui, diumenges i dies festius

Encara que l'horari d'obertura habitual de la majoria de botigues de Girona és de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, les franquícies i centres comercials no tanquen al migdia. Per la seva part, els centres comercials i establiments especialitzats obren de 10 h 22 h. Normalment, les botigues obren de dilluns a dissabte i és comú trobar comerços tancats dilluns al matí, ja que molts comerciants prefereixen tancar durant el matí de dilluns, mentre que els establiments que estan oberts segur són les franquícies i les grans superfícies comercials de la ciutat, així com algunes botigues del centre. Tot i això, els centres comercials de Girona en són excepció.

Espai Gironès

L'Espai Gironès, centre comercial de Girona i clau de moltes botigues, té un horari habitual de dilluns a dissabte i dies festius d'obertura de 9.30 h a 21 h, encara que els seus restaurants obren de dilluns a dissabte de 9 h a 00 h i els diumenges de 13 h a 00 h, així com els seus cinemes, que obren de dilluns a diumenge de 15.30 h a 00 h.

Pel que fa als festius en què està obert aquest 2023, l'Espai Gironès fa horari normal els dies 8 de gener, 2 de juliol, 12 d'octubre, 1 de novembre, 3 de desembre, 6 de desembre, 8 de desembre, 17 de desembre, 24 de desembre i 31 de desembre. Altrament, l'Espai Gironès roman tancat els dies festius 6 de gener, 7 d'abril i 10 d’abril, 1 de maig, 24 de juny, 25 de juliol, 15 d’agost, 11 de setembre, 25 de desembre i 26 de desembre.

Gran Jonquera Outlet & Shopping

El centre comercial de la Jonquera, el Gran Jonquera Outlet & Shopping obre tots els dies de l'any, de dilluns a diumenge i tots els festius, menys el 25 de desembre. El seu horari habitual és de 9 h a 21 h les botigues, de 8 a 00 h la restauració, i de 7.30 h a 23 h el supermercat. Tanmateix, les vigílies de festiu del 24 i 31 de desembre canvia els seus horaris i obre de 9 h a 20 h, mentre que l'1 de gener obre a les 11 h.