Si després de tants dies de dinars i reunions familiars, veus que tens la nevera buida i vols començar bé l'Any Nou 2023, potser estàs buscant quines botigues obertes avui 1 de gener de 2023, el primer dia d'aquest calendari. L'1 de gener és festiu a Barcelona i Catalunya i també en la resta d'Espanya, però hi ha alguns supermercats que romandran oberts aquest diumenge per si t'ha quedat alguna compra per fer o vols omplir la teva nevera. Obren supermercats com Mercadona, Lidl, Carrefour, Alcampo, Aldi...? Hi haurà també botigues obertes l'1 de gener a Barcelona? Aquesta Nit de Cap d'Any moltes supermercats ja tanquen una mica abans, per poder gaudir també d'una bona entrada al Nou Any 2023. Perquè puguis planificar on anar abans de sortir de casa, hem preparat aquesta guia amb tots els supermercats oberts que podràs trobar. T'avancem que hauràs d'escollir bé, perquè és el primer dia de 2023 que no és un diumenge festiu on els comerços i botigues|tendes a Barcelona puguin obrir.

Horaris dels supermercats a la Nit de Cap d'Any a Catalunya i Barcelona: a quina hora tanquen les botigues?
 

Horari dels supermercats a Barcelona i la resta de Catalunya

Els supermercats Mercadona no obriran l'1 de gener de 2023 en ser diumenge festiu. La cadena de supermercats habitualment mai obre en aquests dies fixats al calendari com a dies festius. Tampoc no ho faran durant el 2023. Per comprar a Mercadora, el primer dia del nou any en què ho podràs fer serà dilluns 2 de gener (amb l'horari ja habitual de 9:00 a 21:00). De la mateixa manera ho faran tots els supermercats Lidl. L'1 de gener és Any Nou i totes les botigues Lidl es mantindran tancades. En aquesta ocasió tampoc no pots comptar amb els supermercats Lidl que habitualment obren diumenge, ja que aquest 1 de gener de 2023 tampoc no aixecaran les seves persianes segons el cercador de la pàgina oficial. Serà dilluns 2 de gener quan podràs tornar a comprar una mica allà.

Hi haurà alguna excepció en alguna cadena d'hipermercats? Doncs sí! Encara que la majoria dels supermercats Carrefour romandran tancats l'1 de gener, podràs anar a comprar qualsevol cosa a Carrefour Express, que sí que obriran, alguns amb el seu horari usual i altres fins a migdia. Aquí tens l'el cercador d'obertures en dies festius de la pàgina oficial de Carrefour per consultar els horaris del teu supermercat més proper.

És una de les poques excepcions perquè els supermercats Aldi romandran tancats durant tot el diumenge 1 de gener, com també ho faran totes les botigues i supermercats DIA, així com també Bonpreu. Per a aquestes tres marques hauràs d'esperar al dilluns 2 de gener si vols omplir la teva nevera allà. I si et preguntaves si trobaries algun Hipercor o Supercor obert... Ja t'avancem que no. Encara que són supermercats que obren alguns dies festius, en aquesta ocasió cap dels dos no estarà obert el diumenge 1 de gener de 2023.