Un taxista de 30 anys està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic greu després de ser apallissat per tres homes a Salou (Tarragonès). Els fets han tingut lloc aquest diumenge a tres quarts de sis de la matinada quan la víctima s'ha negat a portar els agressors amb el seu vehicle perquè no han volgut fer la cua i han passat davant dels que esperaven el seu torn.

Davant la negativa, els tres joves, dos de nacionalitat belga i un d'espanyola, de 20, 23 i 30 anys, han començat a apallissar el taxista i un d'ells l'ha aixecat i l'ha tirat contra el terra. L'home ha picat amb el cap, ha perdut el coneixement i ha començat a convulsionar. Tot seguit, han arribat una patrulla dels Mossos d'Esquadra que han perseguit dos dels agressors que han intentat fugir corrent.

Els joves s'han encarat als agents i han ferit quatre mossos de poca gravetat. El tercer agressor ha estat retingut pels testimonis dels fets. Tots tres estan detinguts a la comissaria de Salou a l'espera de passar a disposició judicial.