Tot i haver començat ja el procés de vacunació, la situació epidemiològica continua sent molt preocupant a Catalunya. Les mesures es mantenen, de moment, dues setmanes més i les eleccions estan a tocar. Els dubtes i les preguntes que planteja aquest escenari són múltiples i els subscriptors d’ElNacional tindran l’oportunitat de poder fer-les a Salvador Macip. L’investigador, metge i escriptor català farà un col·loqui exclusiu el proper dimecres dia 27 a la tarda amb els membres del Club a través de Zoom.

Des de l’inici de la pandèmia, els actes i esdeveniments amb els socis del Club s’estan realitzant, la gran majoria, de manera virtual. Aquesta vegada, des de Leicester (Regne Unit), Salvador Macip donarà el seu punt de vista i reflexionarà amb els subscriptors sobre les claus de la gestió de la pandèmia i els possibles escenaris que ens planteja el futur. 

Per inscriure’s al col·loqui, cal ser subscriptor d’ElNacional i enviar un correu a club@elnacional.cat.

Formar part de la família d'El Nacional és molt senzill

ElNacional.cat va néixer amb el propòsit que, d'una vegada per sempre, el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a Madrid, ni tampoc en contra dels interessos dels catalans. Fa cinc anys, ElNacional.cat era un blog on treballaven vuit persones i ara és el primer diari digital nadiu de Catalunya amb prop de 40 persones en plantilla i altres tants col·laboradors. Ja fa més d'un any que vam posar en marxa el nostre club de subscriptors, un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres i ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.