El grup musical Els Pets no ha estat convidat al polèmic concert que organitza l'Ajuntament de Barcelona, en mig de la crisi del coronavirus, amb un cost de 200.000 euros. El cantant del grup, Lluís Gavaldà, ha revelat en el seu perfil de Facebook el perquè.

Assegura que els organitzadors van proposar al grup que participéssin en el concert "de manera desinteressada", fet que Gavaldà es queixa per la situació de crisi actual que està patint el sector cultural.

El cantant del grup destaca que aquesta proposta "és insultant" i que "que muntar un concert amb mitjans i pressupost i escatimar el sou als principals protagonistes del mateix és un indicador fidel del respecte que tenen les institucions cap a la nostra professió".

Assenyala que la resposta dels organitzadors va ser positiva, que "estaven d'acord amb la queixa i que rebria notícies engrescadores".

Gavaldà acaba el missatge d'una forma categòrica: "Avui, de rebot, he vist que ja està tot lligat i anunciat. Cap canvi. Nosaltres no hi som, suposo per barruts i desagraïts. No ens fa res, els terrats seran sempre nostres"missatge galvalda concert "barcelona, ens en sortirem"