Catalunya ha registrat les últimes hores 262 noves víctimes, que eleven el total de morts pel coronavirus a 1.672 persones, segons les dades facilitades aquesta nit per la conselleria de Salut. En nombres absoluts es tracta del creixement més gran registrat des que va començar la crisi. Percentualment, es tradueix en un 18,5% de creixement en relació a les víctimes registrades ahir. 

Pel que fa el nombre de positius registrats, s'ha incrementat en 2.616 nous infectats, que eleven la xifra total a 18.773. D'aquests 1.652 persones es troben en estat greu, és a dir, 140 més que ahir, i 3.007 són professionals sanitaris.

A Igualada, on es concentra el nucli més greu de la malaltia, el total de positius ha crescut amb 26 nous infectats i se situa en 586, i hi ha hagut 5 noves morts que sumen 67 víctimes causades pel virus en aquest territori. Tot i que alguns dels professionals sanitaris afectats en aquesta zona han començat a reincorporar-se a la feina, encara n'hi ha 152 positius.

Les altes fins avui han estat 4.966, de les quals 181 corresponen al brot d'Igualada.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat