Coliflow, la marca de pizzes amb base amb coliflor, contínua creixent des del seu llançament i després de l'èxit collit en les seves primeres setmanes en els diferents lineals, i l'augment de la facturació entorn d'un 46% en els primers sis mesos de vida, la marca tanca el 2022 batent rècords al mercat i aconseguint una fita en la seva història amb més de 100.000 unitats de pizza venudes.

"Mai no vaig imaginar que assoliria tant èxit en tan poc temps, és fantàstic que hagi tingut tan bona acollida per aquells que demandaven una alternativa saludable a un plat tan estimat com la pizza. Tinc moltes ganes de continuar creixent com fins ara", va declarar Alba Sánchez-Vicario, creadora i CEO de Coliflow i que a més ha estat reconeguda amb els guardons Premi YEC Emprenedor el 2022 per la seva idea innovadora.

Des del seu llançament l'abril de 2022, Coliflow ha experimentat una expansió sense fre, arribant a assolir els més de 900 punts de venda a tot Espanya, repartits pels supermercats d'El Corte Inglés, Carrefour i Carrefour Express, Ametller Origen, Sorli, Uvesco. Així mateix, la marca arribarà pròximament als lineals de Froiz.

Alba Sánchez-Vicario, neboda de la coneguda tennista Arantxa Sánchez-Vicario, destaca que posa a l'abast de tots una opció "més saludable que les pizzes convencionals que es troben als supermercats, per permetre gaudir d'aquest deliciós plat i introduir-lo com a part habitual d'una dieta equilibrada" gràcies a les seves quatre referències: pack de dues bases de pizza Coliflow, per fer el teu gust, Pizza Coliflow de Verduras, Pizza Coliflow de Queso i Pizza Coliflow de Jamón i Formatge.

Gràcies a la seva qualificació Nutriscore A en el seu pack de dues bases i a la seva pizza de verdures, així com el seu perfil nutricional millorat a la seva pizza de formatge i en la de pernil i formatge, ha sabut atendre a les demandes del consumidor i oferir "una opció perfecta tant per a gent que es cuida, com per a famílies amb nens. I és que les pizzes de Coliflow, amb fins i tot un 50% menys de farina de blat, estan enfornades en un obrador artesà amb forn de pedra, i aconsegueixen l'equivalent a 120 grams de coliflor fresca per base".

Estan elaborades amb massa mare de fermentació lenta i oli d'oliva verge extra, i amb matèries primeres de "qualitat, amb ingredients com el tomàquet natural o el formatge mozzarella 100 %