Les escoles catalanes han registrat fins aquest dissabte 922 grups confinats i quatre escoles tancades per brots de coronavirus --tres a Barcelona i una a Lleida--, segons ha informat la Conselleria d'Educació de la Generalitat en una actualització de dades.

Són 133 confinaments de grup i cap tancament més que els registrats fins aquest divendres: es mantenen confinades en la seva totalitat les guarderies Petit Montessori i la municipal de Gràcia a Barcelona, la Llar d'Infants La Florida de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), i la Bambarol de Almenar (Lleida).

Hi ha un total de 20.398 persones que pertanyen a la comunitat educativa en quarantena: 18.860 alumnes, 1.349 docents i personal intern, i 189 treballadors externs. Quant a positius, hi ha el 1.792: 1.583 d'alumnes, 199 de docents i personal intern, i 10 entre el personal extern.

Les guarderies confinades suposen un 0,08% del total de centres educatius monitorats per la Conselleria d'Educació --5.136 en total-- i la seva informació prové del buidatge de dades que cada centre introdueix en l'aplicació 'Traçacovid' de la Generalitat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat