Vox ha demanat a l'Ajuntament de Múrcia que hissi la bandera d'Espanya més gran del món, concretament una bandera de 300 metres quadrats. La formació d'extrema dreta ha fet aquesta petició en una moció per instar el govern municipal a "vetllar i promoure el respecte per a la bandera i l'himne nacional".

A la moció, Vox comença recordant que "un dels principis que sustenta el projecte de Vox és la defensa dels símbols nacionals perquè representen la defensa de la nostra nació" i lamenta que "vivim uns temps en que aquests símbols nacionals, principalment la bandera i l'himne d'Espanya, són constantment atacats i ultratjats".

Per tot això, la formació que lidera Santiago Abascal demana que la bandera espanyola tingui un lloc preferent a l'ajuntament i que, en el cas que es vulguin hissar més banderes, mai siguin més grans que l'espanyola. 

En la mateixa línia, Vox proposa que l'himne espanyol soni després de cada sessió plenària com a "símbol d'unitat i respecte als nostres valors".

Finalment, el partit d'extrema dreta exposa la seva idea principal: "Acordar la implantació d'una bandera nacional a la plaça Circular, d'una mida de 300 metres quadrats, convertint-la així en la bandera més gran d'Espanya i, al mateix temps, fer que cada primer diumenge de mes soni l'himne nacional juntament amb l'hissada de bandera". Vox demana que, "a poder ser", aquest acte solemne d'hissada el dugui a terme la Comandància Militar.