"¿Dónde coño he aprendido a hablar castellano?". Aquesta és la pregunta que es fa el youtuber català Pol Gise en un vídeo que ja s'ha fet viral en ple debat sobre la possibilitat que els pares puguin triar el castellà com a llengua vehicular amb què volen escolaritzar els seus fills.

Pol Gise explica que ell és català i que a casa i a l'escola sempre han parlat en català, és per això que no entén com pot saber parlar castellà. En to irònic, Gise fins i tot pregunta a la seva mare si quan era petit el va apuntar a classes clandestines d'espanyol. 

Finalment, el youtuber diu: "Calla, calla, calla es que igual es todo mentira y si os lo creéis es porque sois... porque estáis desinformados". Per acomiadar-se diu "adeu" i aclareix que vol dir "adiós" en castellà.

La majoria de vídeos que Pol Gise comparteix al Youtube són en castellà, però també en té alguns en català, com aquest sobre els insults catalans. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat