El membre dels CDR exiliat des de fa un any i mig, Adrià Carrasco, ha llançat aquest dissabte una crida a l'independentisme a "organitzar-se com a poble" per "donar un cop a la taula" i no moure's fins que l'Estat espanyol faci cas a les seves demandes.

En una entrevista al FAQS de TV3 des de Brussel·les, el jove ha assegurat que s'està esperant "un dia D" per "parar-ho tot i sortir al carrer en massa" però ha avisat que aquesta espera "no es pot allargar fins la sacietat". "Aquest dia no existeix, els motius hi són des de fa molt de temps", ha afegit.

Per això, ha demanat que es recuperi l'organització popular que va fer possible l'1-O. "Hi ha una desunió en l'àmbit polític però en l'àmbit del carrer crec que el sentiment segueix sent el mateix", ha valorat, defensant que s'ha de "deixar de banda la classe política i tirar nosaltres".

Pel que fa la seva situació personal, Carrasco no es planteja tornar a Catalunya ja que, segons els seus equips legals, seria detingut i empresonat en presó provisional per risc de fuga. Actualment, se l'acusa de desordres públics, després de retirar les acusacions de terrorisme inicials.