La parella del president d'Òmnium, Jordi Cuixart,Txell Bonet, ha explicat en una entrevista al principal diari de Finlàndia, Helsingin Sanomat, que el seu fill es pensa que la presó de Lledoners és la casa de Jordi Cuixart. 

El mitjà s'ha fet ressò que el dirigent independentista, juntament amb l'expresident de l'ANC Jordi Sànchez, fa un any que estan en presó preventiva. "La mare, Txell Bonet, ha visitat el seu home a la presó cada setmana", diu el diari. També detalla com és el contacte amb els presos. Diu que poden parlar amb les visites a través del vidre durant 40 minuts, una vegada a la setmana. 

Bonet relata al diari que "porten joguines a la presó i el nen i el pare juguen durant el breu temps que tenen". Tot i que Cuixart no el pot veure fer-se gran directament, ni l'ha vist aprendre a parlar, menjar o moure's, Bonet afirma que el nen reconeix el pare "gràcies a aquests moments a la presó". 

A la mateixa entrevista, feta telefònicament, Bonet puntualitza que, tot i que Cuixart "se sent privat de llibertat, no està trist". Bonet també diu que se sent "orgullosa del seu marit i de Catalunya". Així mateix, confia que l'empresonament de Cuixart "pot fer canviar les conviccions i els pensaments de societat". "No és normal que al segle XXI hi hagi presos polítics per les seves opinions", conclou Bonet al diari finlandès.