El president del Parlament, Roger Torrent, ha suspès el ple d'aquest dilluns a la tarda menys d'una hora després d'haver-lo començat. Ha estat arran d'una enganxada amb la líder de Cs, Lorena Roldán, que ha encès la resta de diputats taronges, que han arrencat a aplaudir sense respectar les indicacions del president.

Torrent ha cridat a l'ordre Roldán per haver-se referit al president Torra com a "terrorista, corrupte i delinqüent", paraules que el d'ERC ha titllat d'"expressions calumnioses". Roldán s'ha negat a acceptar les indicacions de Torrent i la resta del grup parlamentari de Cs, amb Carlos Carrizosa al capdavant, s'ha posat drets aplaudint i proferint crits de "delincuente, delincuente" referits a Torra.

Davant del cas omís que els diputats han fet de les seves repetides crides a l'ordre, el president del Parlament ha acabat suspenent el ple durant uns minuts.

Mentre els diputats abandonaven la cambra catalana, Carrizosa s'ha dirigit a l'estrada, des d'on ha escridassat Torrent, que continuava assegut al seu lloc. Diversos diputats més de Cs s'han afegit als retrets a Torrent fins que aquest ha marxat.