"M'importa un rave l’opinió de Manuel Valls". Així de clara s'ha mostrat la tinenta d'alcalde de Perpinyà, Annabelle Brunet, al ser preguntada per les declaracions de l'exprimer ministre francès i actual regidor de Barcelona, Manuel Valls, en una entrevista al Preguntes Freqüents de TV3 aquest dissabte a la nit.

Concretament, Valls va dirigir un missatge al president de l'exili, Carles Puigdemont, en el qual li deia que no era a Catalunya, sinó a França, "una República, una i indivisible". "Estàs protegit per la teva immunitat parlamentària, però no ets benvingut allí... estàs provocant Espanya, un Estat de Dret i una bella democràcia i estàs atemptant contra els valors de la UE", va afegir el polític francès.

"Valoro l'actuació política del senyor Valls com una cosa que no existeix. Ell sempre dona lliçons. Jo li'n donaré una només. Què va anar a fer a Barcelona? Ell va anar a donar lliçons als catalans d'allà. Com a polític francès pot tenir la seva opinió. Però no pot ser que estigui a una banda i a l'altra. S'ha de triar", ha raonat Brunet.

"I et diré una cosa", ha afegit, "la seva opinió m'importa un rave".