Avui, durant un míting de Vox a Salt, s'han produït protestes amb una participació d'unes 200 persones. Salt és l'únic municipi català amb regidors del partit d'extrema dreta, amb un total de 3, i l'acte ha aplegat aproximadament 50 persones i prop de dos centenars de manifestants contraris a Vox. Els Mossos d'Esquadra han desplegat diverses unitats per protegir la plaça del Veïnat de possibles protestes durant l'acte, que ha comptat amb la presència del secretari general de Vox, Ignacio Garriga; el candidat a l'alcaldia, Sergi Fabri, i el president de Vox a Girona, Alberto Tarradas.

L'operatiu policial ha començat al voltant de les 17h, una hora i mitja abans de l'acte, i els agents de la Brigada Mòbil (Brimo) i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (Arro) dels Mossos d'Esquadra han tallat els carrers adjacents a la plaça. Un grup d'unes 200 persones que protestaven en contra de la celebració de l'acte han cridat consignes com "fora feixistes dels nostres barris" i ha llançat ous, pedres, tomàquets i patates contra els vehicles policials, a més de buidar extintors contra els Mossos d'Esquadra.

Uns minuts després, les forces de seguretat han decidit carregar contra els concentrats per tal d'accedir a la plaça. Durant aquesta intervenció, han detingut com a mínim a tres joves que havien estat llançant objectes contra els Mossos d'Esquadra. Aquesta acció ha generat certa confusió i ha incrementat encara més la tensió a la zona. La càrrega policial ha rebut crítiques per part dels grups antifeixistes presents, els quals consideraven que els Mossos havien actuat amb una contundència excessiva i força desmesurada.

Durant l'acte, Ignacio Garriga ha afirmat textualment que els catalans poden triar entre la violència i un model de valentia: "Un model que, de una vegada per totes, recuperi tots i cadascun dels serveis públics que han estat segrestats pels separatistes i els socialistes".