Justament el dia que s'ha donat a conèixer el vídeo de l'interrogatori de Joan Coma, on el fiscal li preguntava per si la frase feta "per fer una truita s'han de trencar els ous" implicava l'ús de violència, l'hemeroteca ha fet una mala passada a la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. 

Justament el maig de l'any 2013 també ella havia utilitzat aquesta expressió. Va ser en una roda de premsa posterior al Consell de Ministres, quan es referia a la llei de l'administració local i autonòmica. 

""Y yo pido a todos, y especialmente al Partido Socialista, ahí un esfuerzo de generosidad y de entendimiento, porque hay que cambiar las cosas y, si me permite la expresión un poco de andar por casa, para hacer una tortilla hay que romper huevos", deia la ministra, tal com es pot veure a la transcripció penjada a la web del mateix govern espanyol.

D'aquesta  coincidència entre les declaracions de Joan Coma i la vicepresidenta, i aleshores portaveu, se n'han fet ressò La Directa i El Setembre, que també han publicat el vídeo de la declaració del regidor de la CUP. En ell, es pot veure com el fiscal de l'Audiència Nacional Vicente González Mota, va repetir diverses vegades durant l'interrogatori a Coma aquesta pregunta: "Els ous no es trenquen sols, implica o no l'ús de violència?"