L'entitat unionista Societat Civil Catalana (SCC) ha anunciat aquest dilluns que està organitzant un "gran acte de presentació" a Madrid per "visualitzar la diversitat de Catalunya" i, asseguren, per defensar la seva "aposta per la unió en la diversitat". Segons fonts de l'entitat, l'esdeveniment se celebrarà a mitjans de març a la plaça de Colón de la capital espanyola.

Així ho ha anunciat avui el seu president, José Rosiñol, acompanyat de dos vicepresidents de SCC, després d'entrevistar-se amb el president del PP-A, Juanma Moreno, al parlament andalús, on té previst reunir-se amb els altres grups i demà, amb la presidenta andalusa, Susana Díaz.

D'altra banda, Rosiñol ha anunciat que demanarà a la cantant Marta Sánchez que participi en els seus actes per interpretar l'himne espanyol, al qual l'artista ha posat lletra. "M'ha agradat molt la iniciativa", ha assegurat el president de l'entitat.

No obren delegació

Tot i que també ha transcendit la pròxima obertura d'una delegació de l'entitat a Madrid, fonts d'aquesta ho desmenteixen i asseguren que ha estat un "malentès" de les paraules del seu president. Per ara, aclareixen que tan sols s'estan duent a terme "contactes informals" per crear un "grup de treball" amb persones que vulguin col·laborar amb l'entitat a nivell logístic.

Encara que ara no estiguin buscant cap seu física a la capital espanyola, no descarten l'opció de fer-ho en un futur "depenent de les circumstàncies" i de com avanci la situació política a Catalunya.