Inés Arrimadas no va tenir un bon dia a La Sexta aquest divendres. Fa setmanes que Ciutadans metralla el mateix argument per terra, mar i xarxes: els independentistes polititzen l'aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Aquest dilluns, però, va tastar la seva mateixa medicina a La Sexta. L'enviat del programa Al Rojo Vivo, Hilario Pino, li pregunta si està satisfeta de l'acte de la plaça Catalunya i ella s'està més d'un minut amb la cantarella: "era un dia per mostrar unitat davant el terrorisme, però els obsessionats amb el separatisme no donen normalitat...", tot afegint que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "depèn dels partits separatistes", etcètera.

La presentadora del programa des de Madrid, Maria Llapart, la talla i li etziba: "Diu que és un dia per centrar-se en les víctimes, però vostè no para de parlar de política". La cara que fa Arrimadas és per veure-la:

Es veu que Arrimadas s'havia aixecat amb el peu esquerre. En la mateixa entrevista, acusa al president de la Generalitat, Quim Torra, de falta de respecte a Felip VI, cosa que seria "impensable" en qualsevol altre país "del nostre entorn". Afegeix que "Merkel i Macron segur que no acceptarien aquest tipus d'enfrontaments". La riota de molts usuaris a les xarxes ha estat molt duradora, recordant a Arrimadas que ni França ni Alemanya són monarquies: