Tensió a Euskadi. Diversos efectius de l'Ertzaina han carregat contra diversos centenars de manifestants antifeixistes que han intentat boicotejar el míting que el president de Vox, Santiago Abascal, tenia previst oferir a la localitat biscaïna de Sestao, molt a prop de Bilbao. Durant els aldarulls, la diputada de Vox Rocío de Meer ha rebut una pedrada.

Abans de l'inici de l'acte, cap a les 20h , centenars de persones que portaven pancartes en favor dels presos d'ETA, altres amb lemes feministes, i de suport als refugiats i immigrants, s'han apropat a la Plaça San Pedro de Sestao, prop d'on el partit d'extrema dreta feia l'acte.

Alguns dels participants han procedit a llançar des dels carrers adjacents ous, ampolles i altres objectes a l'interior de la plaça, on es troben els assistents al míting. Ha estat aleshores quan nombrosos efectius de la policia basca han procedit a acordonar el lloc i han carregat contra els manifestants. Cap a les 20.30h encara se succeeixen les curses pels voltants de la Plaça San Pedro del municipi.

Enmig de tot l'enrenou, a Abascal se l'ha vist fumant-se un pur amb la bandera espanyola. 

El líder ultradretà també s'ha enfrontat als manifestants, des de darrera de la línia policial, i ha evitat el llançament d'algun ou.

Alguns membres del partit com el diputat de la formació per Barcelona, Ignacio Garriga, ha denunciat que els assistents a l'acte no poden abandonar la plaça a causa de les concentracions antifeixistes.

La setmana passada ja es va viure una situació similar en un acte del partit d'extrema dreta a Bilbao, quan el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, va visitar la ciutat per un acte. Finalment, la policia basca va carregar contra els manifestants.