Un nou vídeo amenaça de reescalfar la batalla cruenta pel lideratge del Partit Popular, després que la setmana anterior es fes públic un curt que atacava hipotètics suports de la candidata Soraya Sáenz de Santamaría –Celia Villalobos, Javier Arenas, Cristóbal Montoro.

En aquesta ocasió, ha sigut contra Pablo Casado. Els efectes especials i la música de Cuéntame són similars, però aquest cop se centren en els pressumptes suports de l'exvicesecretari de comunicació: José María Aznar, María Dolores de Cospedal, Esperanza Aguirre, José Manuel García-Margallo, entre d'altres.

Així les coses, des de l'entorn de Santamaría asseguren que no tenen "absolutament res a veure" amb aquest clip, per bé que pogués semblar la revenja contra el de la setmana anterior, que l'exvicepresidenta espanyola va demanar a l'organització del PP d'investigar. 

Per la banda de Casado, el diputat s'ho ha pres amb humor. "No li donarem la importància que se li va donar la setmana passada al vídeo -contra Santamaría- perquè crec que aquestes coses passen en campanya. Són molt lamentables, de vegades ve d'afiliats amb mala intenció i altres d'afiliats amb bona intenció que s'equivoquen", ha dit des del Congrés dels Diputats.

El fet és que en aquest nou vídeo es retrata la trajectòria de Casado des de l'any 2005 en què va arribar a la presidència de Noves Generacions de Madrid, destaca com el van acompanyar Aguirre i Aznar; també, critica les decisions i actuacions d'alguns dels seus suports de campanya, com de Cospedal quan va signar un acord amb el Partit Comunista Xinès o Rafael Catalá defensant la Llei de Memòria Històrica.