Ángel Sanchís va ser extresorer d'Aliança Popular entre 1982 i 1987, temps on va desenvolupar una intensa admiració per l'exministre franquista i aleshores dirigent del partit, Manuel Fraga: "Em va enamorar, soc més fraguista que Fraga". Així ha qualificat Sanchís la seva fal·lera pel pare de l'actual Partit Popular, amb qui ha admès que va col·laborar per al finançament de la formació als seus inicis. Aquest es perpetrava durant sopars amb empresaris, que l'extresorer organitzava, i més tard "passava la gorra" quan Fraga marxava, per import de 500.000 pessetes el cobert.

Sanchís ha deixat clar que aleshores les donacions anònimes eren "legals", perquè no tenien una quantia topada per la llei. Inclús, ha qualificat Fraga de persona "honesta, treballadora i molt simple, que va morir pobre". L'admiració ha tingut el punt àlgid quan el diputat d'ERC, Joan Tardà, li ha preguntat si no se sentia "incòmode" perquè el d'AP hagués format part d'una dictadura que "matava persones". "Com vol que m'incomodi? Això no és veritat", s'ha tornat l'extresorer. Aquest ha assentit sobre que Fraga era un "demòcrata" i que els polítics que venien de la dictadura eren "millors que els actuals".

La situació descrita per Sanchís a l'hora d'endegar el partit era rudimentària. "Molts mesos i fins i tot jo pagava el llum", ha relatat sobre quan tenien 9 diputats i sobrevivien amb els seus diners i el d'alguns amics. Ara bé, ha negat que fos cert l'informe de l'exministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, quan va esclatar el cas Naseiro. Aquest acusava Sanchís d'haver recol·lectat fons en nom del partit sense autorització. Prova que no seria veraç és que Gallardón el va nomenar assessor parlamentari del PP més tard per compensar-lo, un cop rectificat.

Finalment, el compareixent ha negat en tot moment que conegués la caixa B que l'extresorer Luis Bárcenas va revelar en seu judicial, sota el nom de "comptabilitat extracomptable". Sanchis ha respost al portaveu del PNB, Mikel Legarda, que Bárcenas no li va confessar mai la trama. "Em sona a xinès", ha exclamat. Per això, va quedar "molt sorprès" en saber-ho, tot i que amb Bárcenas eren "molt amics" i es coneixien des dels 7 anys. Tanmateix, la confiança l'ha portat a avalar les seves declaracions: "Em crec tot el que digui", ha assegurat, tot i que la seva relació s'hauria refredat.