“Equidistància” és una de les paraules més de moda últimament, i això fa que aparegui a les habituals picabaralles de Twitter, sovint tan passionals.

En aquesta ocasió ha estat el torn de l’economista Xavier Sala-i-Martin, que no ha volgut estar-se de deixar un missatge al periodista Jordi Évole per aquest tema.

En una entrevista del presentador de Salvados al Via lliure (RAC 1), Évole ha assegurat que “rebré molts pals de l’Espanya cavernícola i de l’independentisme cavernícola” per l’especial d’aquest diumenge sobre l’1-O, on entrevistarà Carles Puigdemont.

Davant d’aquesta afirmació, Sala-i-Martin ha dit que Évole “també rebrà lloances de l’equidistantisme cavernícola...” per afegir que “ah no! Espera! Que cavernícoles són els altres! Jo sóc molt guai”, ha deixat anar en to irònic.

Aquest ha estat un matí radiofònic per a Évole, que a més de ser entrevistat a RAC1, ho ha estat també a El Suplement de Catalunya Ràdio, on ha viscut algun moment de tensió amb el presentador Ricard Ustrell.