L'economista Xavier Sala-i-Martin i el director d'El Periódico, Enric Hernàndez, han protagonitzat una dura discussió a través de Twitter arran d'informacions que va publicar el diari el dia de l'atemptat de Barcelona. El Periódico assegurava, poca estona després de l'atac, que tenia una informació "exclusiva" que apuntava que la CIA hauria avisat els Mossos de la possibilitat d'un atac a la Rambla. 

Sala-i-Martin desmenteix, citant informacions de Público, que els Mossos estiguessin avisats per la CIA. Al contrari, a la notícia que enllaça s'assegura que era el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, i el director del CITCO (centre especialitzat en investigació del terrorisme), José Luis Olivera Serranoacusa, els qui haurien estat alertats per la intel·ligència nord-americana. Per això, l'economista acusa Hernàndez de donar aquesta notícia només per "fer clics".

El director d'El Periódico es defensa assegurant que tenen "informacions" ocultes i acusa Sala-i-Martin de "fanàtic". L'encarament acaba amb una irònica resposta de l'economista.