El portaveu adjunt d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, ha llegit aquest diumenge al País Valencià el fragment final del discurs que ahir no va poder acabar en la polèmica sessió d'investidura de Mariano Rajoy

Rufián ha aprofitat el primer acte públic que tenia, a l'Aplec del Puig, per reproduir la intervenció que ja havia penjat a les xarxes socials després de lamentar que la presidenta de la cambra, Ana Pastor, no el deixés acabar. La intervenció de Rufián no ha trigat a córrer per les xarxes socials. 

  

Fragment 

"No els fa vergonya donar la governabilitat del seu país als qui obliguen que en un carnet d'identitat la Sònia es continuï dient Antonio?, no els fa vergonya donar la governabilitat del seu país als amics dels amics d'un narco que compara una urna amb ETA?, no els fa vergonya donar la governabilitat del seu país als qui tapen l'assassinat i escupen en la memòria de Guillem Agulló?, no els fa vergonya vendre la memòria d'un partit centenari?, no?" 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat