L'empresonament d'Oriol JunquerasJordi Sànchez i Jordi Cuixart és des d'avui a la Comissió de Detencions Arbitràries de les Nacions Unides. L’anunci l’ha fet aquest dijous des de Londres el prestigiós advocat britànic Ben Emmerson, expert en dret internacional i drets humans. I la notícia ha tingut un notable ressò internacional en els mitjans de comunicació.

Agència francesa France Presse: "Tres dirigents catalans empresonats pel seu paper en la independència apel·len a l'ONU" 

Agència britànica Reuters: "Dirigents independentistes catalans empresonats porten el cas davant l'ONU"

The Guardian: "Els dirigents independentistes catalans, "empresonats il·legalment""

The Telegraph: "Un destacat advocat britànic porta el cas dels dirigents catalans a l'ONU"

Radiotelevisió belga: "Catalunya: Tres responsables independentistes s'acullen a l'ONU" 

Diari americà Politico: "Dirigents independentistes catalans empresonats denuncien davant de l'ONU que l'empresonament viola la llei internacional"

Televisió alemanya Deutsche Welle: "Tres dirigents catalans empresonats por su papel en el vot d'independencia apel·len a l'ONU"

Cadena americana Fox: "Els independentistes catalans empresonats duen el cas a un grup de treball de l'ONU"

China Global Television Network:  "Tres dirigents catalans empresonats a Espanya apel·len al Grupo de Trabajo de l'ONU sobre Detenció Arbitrària, según els advocats"

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat