"T'arruïnaré i t'enfonsaré la vida". Amb aquestes paraules, la regidora i diputada provincial de Ciutadans a Saragossa Elena Martínez va amenaçar un cambrer d'un restaurant de la capital d'Aragó per una ampolla de vi que suposadament estava en mal estat. I aquestes són les paraules que li han propinat una denúncia per part del propietari del restaurant.

Així ho publica El Periódico de Aragón, que explica que el problema va arribar a l'hora de pagar. Acompanyada de la seva parella, van demanar una nova ampolla de vi al·legant que l'altra estava "picada". Quan el compte va arribar amb el preu també de la primera ampolla, van decidir no pagar-la.

Va ser llavors quan el cambrer, amb preparació com a sommelier, va decidir posar-li el suro a l'ampolla i embolicar-la perquè se l'emportessin en considerar que no estava dolenta. Aquesta va ser l'espurna que va encendre el foc i la discussió va començar a pujar de to. "Hauràs de tancar en menys d'un any", va etzibar-li, i va afegir que "t'arruïnaré i t'enfonsaré la vida" perquè "no saps amb qui estàs parlant". "Et fotré l'ampolla pel puto cul", va rematar-ho.

Mentrestant, el marit va començar a vessar el vi de la primera ampolla pel damunt d'una taula i pel terra del local. En aquest moment, el propietari del restaurant va decidir trucar la policia, però la parella va fugir abans no arribessin els agents.

Gràcies a les dades de la targeta de crèdit, van poder identificar qui eren i, quan va arribar la policia, van interposar una denúncia. Ara caldrà prendre declaració a l'estranya parella.

C's de Saragossa ha negat prendre cap mesura en relació a aquest fet perquè "és un tema personal en un moment en què no representa el partit" i la justifiquen posant sobre la taula que "no podem adoptar mesures perquè no hi ha més evidència que la seva versió i la que dóna el propietari".