1. Rajoy, el president "runner"

Rajoy ha afirmat avui que, si és reelegit a les generals, la propera legislatura serà la millor de totes. Ho ha dit a Finestrat (Alacant), on ha aprofitat per fer esport de bon matí abans de clausurar un acte amb militants i simpatitzants del PP. Darrerament el seu equip fa esforços per difondre imatges seves fent senderisme i quilòmetres marxa, com per demostrar que un país en forma comença per un president en forma.

Aquí, altres ocasions en què ha fet difusió de les seves activitats esportives -una activitat que també comparteixen altres líders polítics-:

2. Iglesias: del procés constituent a 5 canvis a la Constitució

El candidat de Podemos a les eleccions generals proposa 5 grans canvis a la Constitució de 1978: nova llei electoral, independència judicial, blindatge de drets socials (com ara l'habitatge, l'educació o la salut), lluita contra la corrupció i dret a decidir dels territoris de l'Estat. El primer, el segon i el quart punts també els defensa Ciutadans.

3. Indignats amb el tracte de Chacón i Navarro

Alguns sectors del PSC han mostrat la seva indignació pel fet que l'exprimer secretari del PSC, Pere Navarro, hagi estat vetat a la llista de Chacón a les generals. Entre ells, l'actual alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que n'ha dit això a Twitter:

4. Duran, ja en campanya a les generals

El candidat d'Unió a les eleccions del 20D ha visitat un mercat de Sarrià i ha afirmat que veu clar que hi haurà noves eleccions a Catalunya perquè un pacte amb la CUP "projecta incertesa de cara al futur i molts votants de Convergència no entendran aquest pacte".

5. Setena avaria a un viatge oficial de l'exèrcit aquest any

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría ha arribat 14 hores tard a un viatge oficial a l'Afganistan. Aquest viatge ha posat fi a la missió espanyola en aquest país, que ha durat 14 anys, ha costat 3.683 milions d'euros i ha suposat un cost humà molt elevat: 102 morts (100 soldats i dos traductors).