El president de la Junta de Galícia, Alfonso Rueda, ha publicat aqust diumenge a les seves xarxes socials un vídeo sota la marca del Partit Popular per felicitar Nadal a la ciutadania gallega i per fer campanya de cara a les eleccions autonòmiques de 2024. En el vídeo, de més de dos minuts de duració, apareix Rueda conduint un autobús que porta pintat l'eslògan "Galizia non Para", el lema de campanya del PP gallec de cara a 2024. Es veu com l'autobús passa per carreteres de Galícia i va recollint a diferents persones, a qui conviden a pujar. Però no tothom és benvingut a la Galícia de Rueda, i és que en un moment del clip apareix un figurant caracteritzat com si fos Carles Puigdemont, fent autoestop en una carretera i amb un artell on posa "Moncloa". Rueda, que condueix l'autobús diu "ni de conya" i no el deixa pujar, deixant clares les línies de la seva campanya.

El vídeo comença amb Rueda, al volant de l'autobús, demanant indicacions a dues persones per "anar a 2024", en referència a les eleccions autonòmiques. "Vas una mica a la dreta, no massa, i després segueixes pel centre". Amb aquesta frase, el PP vol deixar clara la seva posició política de cara als comicis. Més enllà de l'aparició, tractant de ridiculitzar-lo, de Carles Puigdemont, també apareixen altres personatges rellevants de l'escena política espanyola i gallega, començant per Mariano Rajoy.  L'expresident del govern espanyol apareix caminant per una carretera quan es creua amb el vehicle, i diu "Galícia Rueda", mentre saluda al conductor.

L'autobús segueix una ruta per diferents punts de Galícia i la gent va pujant. També hi ha una petita aparició del líder del PP i expresident gallec Alberto Núñez Feijóo. Es veu un cotxe conduït per dos joves que porten una petita fotografia de Feijóo enganxada al quadre de comandament del cotxe, quan l'autobús de Rueda els passa pel costat. Finalment, també hi ha un moment en què es veu una parada de fruita al mig d'una carretera amb un cartell on posa "me gusta la fruta". Aquesta és la famosa frase que es va viralitzar després que Ayuso digués "hijo de puta" a Pedro Sánchez al Congrés, però s'excusés dient que havia dit "me gusta la fruta", i ara s'ha convertit en un eslògan  del Partit Popular.

El vídeo nadalenc de Rueda, per segon any consecutiu

El Nadal de 2022, ara fa un any, Alfonso Rueda ja va publicar un vídeo nadalenc molt semblant al d'enguany. El vídeo comença amb una conversa entre el president gallec i el president del PP, Alberto Núñez Feijóo. "Què tal tot per allà?", li pregunta Feijóo en un missatge de WhatsApp en castellà. "No em puc queixar! Tot en ordre!" li respon Rueda en gallec al seu predecessor a la Junta. "Aquest any et toca a tu", li recorda Feijóo, i el líder del PP gallec li contesta amb una emoticona d'un polze amunt per donar-li a entendre complirà l'encàrrec.