La Policia de Munic ha pres nota de les amenaces que ha llançat avui el periodista Federico Jiménez Losantos després que ha dit que "a Baviera poden començar a esclatar cerveseries", arran de la decisió del Tribunal de Justícia de Schleswig-Holstein de posar en llibertat el president Carles Puigdemont i de tombar l'acusació de rebel·lió.

Nombrosos internautes han passat el tall de veu de les declaracions de Jiménez Losantos a la Policia de Munic, i aquesta ho ha agraït. "Gràcies per aquesta informació", han indicat.

Altres usuaris els ho han comunicat en alemany. "Alerta, sisplau. Aquesta persona anima a posar bombes a una cerveseria de Munic i a agafar ostatges alemanys a les Illes Balears", assenyala.

"Gràcies per la nota. Tenim coneixement d'aquest vídeo", respon la Policia de Munic.

Losantos ha dit textualment a la ràdio que "a Baviera poden començar a esclatar cerveseries. Naturalment proposo una acció. Esclar que s'ha de reaccionar". "A Balears hi ha uns 200.000 ostatges alemanys" ha afegit en un discurs de defensa d'Espanya i d'amenaça a Alemanya. S'ha referit als dos països de forma metafòrica i ha dit que el ratolí, en referència a Espanya- pot fer "tot tipus de malifetes" al gat -Alemanya-.