Plataforma per la Llengua, juntament amb altres entitats en defensa dels drets lingüístics de les llengües minoritzades de l'estat espanyol, serà present demà dimarts al Congrés dels Diputats, on mantindrà reunions amb diversos representants polítics i donarà a conèixer un manifest en defensa de la diversitat lingüística a l’Estat espanyol.

L’entitat catalana sumarà esforços amb d’altres de similars que treballen en favor de l’aragonès, asturià, basc i gallec i es lliurarà als representants polítics el manifest Igualtat lingüística: llibertat, pluralitat i democràcia, redactat per totes les entitats el passat 2019.

 

A favor de la igualtat entre les llengües

El manifest recorda que el 45% dels ciutadans de l’Estat espanyol viuen en territoris amb una llengua pròpia diferent del castellà i reclama que es pugui viure en totes les altres llengües “amb normalitat, en plena llibertat, en igualtat de condicions, en les mateixes condicions que qualsevol ciutadà que pot fer-ho en castellà”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat