El compte de Twitter de l'Ajuntament de Jerez de la Frontera (Cadis) ha estat piratejat aquest dilluns amb amenaces de mort a l'alcaldessa de la ciutat, Mamen Sánchez (PSOE) i als seus familiars, assegurant-se en un dels missatges que "si no vols que la gent vegi el teu cadàver, comença a fer les coses bé".

Idèntic missatge a què aquest diumenge apareixia en el compte del Twitter de l'Ajuntament de Jaén, també hackeada i en el qual es llançaven amenaces de mort contra l'alcalde de la capital, Julio Millán (PSOE).

En un altre dels missatges apareguts en el compte de l'Ajuntament de Jerez, s'apunta a "la corrupció" com a motiu del pirtateig. "Un polític/alcalde/president corrupte ha de ser castigat a mort", s'afegeix a la publicació.

Així mateix, en la imatge del perfil de l'esmentat compte s'ha pujat una imatge d'una mà plena de bitllets.

Mamen Sánchez, des del seu compte personal d'aquesta xarxa social ha comunicat als seus seguidors que el perfil de l'Ajuntament de Jerez ha estat piratejat. "Si us plau, no feu interaccions, informarem dels canvis que es produeixin d'ara endavant", ha reclamat.