Primeres reaccions a l'atropellament múltiple d'un tren a Montmeló, que ha deixat 4 morts. El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha fet una publicació a X (antic Twitter) on afirma estar "consternat i sense alè" després de conèixer la notícia de l'atropellament múltiple d'un tren de la línia 3 de Rodalies a Montmeló, que ha deixat 4 morts. La ministra de Transports del govern espanyol, Raquel Sánchez, també ha fet una publicació aquest vespre a X. "Consternats pel terrible accident d'aquesta tarda en la línia R3, a Montmeló. El meu sentit condol a la família i éssers estimats dels morts i el meu suport als equips i serveis d'emergències que treballen en aquesta situació tan dura", ha afirmat.

En el mateix sentit també s'ha expressat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que afirma que "els cossos de seguretat i emergències estan treballant per atendre les persones afectades". "Tota la solidaritat i suport a les víctimes i les seves famílies en aquests moments tan difícils", resa la seva publicació a X. També ha reaccionat al tràgic accident el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, i la presidenta de la mateixa formació, Laura Borràs. "Tot el condol als familiars i amics de les víctimes i el millor desig pels ferits. Fa falta tota la informació sobre les causes d'aquest atropellament. És del tot imprescindible", resa la seva publicació. D'altra banda, Laura Borrás vol brindar "tot el suport i ànims als ferits, a les famílies i els amics" dels afectats.

Aquest diumenge al vespre quatre persones han mort després de ser atropellades per un tren a Montmeló (Vallès Oriental).  Es tracta d'un grup que, cap a les 20.22 hores, ha travessat la via en un punt no autoritzat entre les estacions de Parets del Vallès i Granollers-Canovelles, al tram de la línia R3. En total eren set persones i els tres que no han estat atropellats han resultat il·lesos però amb una crisi d'angoixa. L'atropellament ha tingut lloc a prop del Circuit de Catalunya i d'una zona on es celebrava un festival de música techno a l'aire lliure, que és d'on se sospita que provenien les víctimes. Protecció Civil ha posat en alerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat).