El secretari general i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha hagut de cancel·lar la seva visita prevista a Los Alcázares aquest migdia per problemes tècnics amb l'avió que el desplaçava des de Madrid.

Sánchez s'ha enlairat des de Madrid i ha hagut de tornar, per seguretat, a l'aeròdrom, a la base àrea de Torrejón de Ardoz de Madrid, per un problema de "despressurització" a la cabina de l'avió privat, que el desplaçava fins a la Regió de Múrcia.

Ha estat "un ensurt gran" però està bé, ha afirmat el secretari general del PSRM-PSOE, Diego Conesa, a preguntes dels mitjans, després de conèixer-se la notícia. Així mateix, ha assegurat que Pedro Sánchez tornarà a la Regió, encara que sense poder fixar una data.

Estava previst que Sánchez tornés al municipi, afectat per la DANA de setembre, mes i mig després de la seva primera visita, per conèixer els efectes causats pel temporal.

Malgrat l'absència de Pedro Sánchez, l'acte previst en el municipi, al qual han acudit unes 200 persones i afiliats, començava amb la intervenció del líder del PSOE regional, i continuava amb la intervenció de l'alcalde de Los Alcázares, Mario Pérez, i la candidata al Congrés dels Diputats, Marisol Sánchez.