El Butlletí Oficial del Parlament (Bopc) no publicarà finalment la moció de la CUP sobre l'autodeterminació que ha estat suspesa pel Tribunal Constitucional. Després que s'hagi votat esquivant el TC, ja que s'ha sotmés a votació tres minuts abans que arribés la comunicació de la suspensió, els lletrats de la cambra s'han mostrat contraris a la publicació del text, durant la reunió de la Mesa posterior a la sessió matinal del ple, per les conseqüències que això podia comportar. 

Fonts de la presidència asseguren que el president, Roger Torrent, garantirà "es pugui parlar absolutament de tot malgrat les amenaces i les conseqüències que això comporti", però avisen que el que no permetrà és "posar en risc" als funcionaris de la cambra. En aquest sentit, les mateixes fonts defensen que és als serveis jurídics "a qui correspon la publicació" de les mocions al Bopc i que són ells mateixos els que han decidit no publicar la moció en rebre la notificació del TC per no incórrer en un delicte. 

Els lletrats també han decidit eliminar el punt 11 de la moció conjunta de resposta de la sentència registrada per JxCat, ERC i la CUP que parlava sobre l'autodeterminació. Tot i això, des de l'entor de Torrent, asseguren que "el president garantirà que es pugui parlar de tot" i que "si els diputats volen debatre i votar el punt 11, es podrà fer". Tot i això, no aclareixen de quina manera es podria fer, que podria ser a través de la presentació d'una esmena al text.

 ​