La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha sigut rebuda per les autoritats nacionalistes corses amb l’objectiu d’internacionalitzar el conflicte català i teixir aliances. Paluzie es va reunir aquest dimecres al matí amb l'alcalde de Bastia, Pierre Savelli; i posteriorment ho va fer amb el president del Consell Executiu de Còrsega, GillesSimeoni, del partit nacionalista cors Inseme per a Corsica (Junts per Còrsega). També es va reunir més tard amb el president de l'Assemblea de Còrsega, Jean-Guy Talamoni, dirigent del partit Corsica Libera.

Paluzie va parlar sobre les diferències entre Còrsega i Catalunya i va dir que "la situació corsa s'assembla més a la Catalunya dels anys 80, quan començàvem a governar amb una autonomia". Sobre el procés, Paluzie va reconèixer que "després que la ciutadania catalana es va resistir a les eleccions de l'1 d'octubre davant la violència policial, no declarar la independència hauria estat una gran decepció pel camp independentista". 

Al seu compte de Twitter, Paluzie ha confirmat que des del comitè corsa de solidaritat amb Catalunya s'impulsaran accions conjuntes amb els altres comitès de solidaritat amb Catalunya de l'Estat francès per denunciar vulneració dels drets humans i defensar la llibertat dels Presos Polítics.