El president de Castella-la Manxa, el socialista Emiliano García Page, ha llançat més llenya al CatalanGate, i ha reptat el president Carles Puigdemont a "atrevir-se" a tornar, sense tenir en compte que Espanya és l'únic país que no li reconeix la immunitat com a europarlamentari. García Page s'ha mostrat indignat perquè Puigdemont ha usat un "que se'n vagin a la merda" per criticar els qui han espiat polítics catalans i els qui donen suport a l'espionatge. "Sona lletgíssim. No es tracta d'on ens envia Puigdemont, es tracta que s'atreveixi a tornar i a assumir la seva responsabilitat", ha deixat anar, al·ludint a sotmetre's a la justícia espanyola. Segons García-Page, "el que està passant a Espanya" en relació amb el moviment independentista i les seves derivades "s'investigarà en facultats de Ciències Polítiques".

Puigdemont ha mostrat la seva indignació per l'espionatge a polítics, advocats i periodistes catalans a través del sistema Pegasus: "Aneu a la merda tots els que heu violat les nostres vides i les de les nostres famílies". "Miserables els qui ho feu i els que ho justifiqueu", ha apuntat des del seu compte a Twitter, on ha advertit que el diàleg amb l'Estat en aquestes condicions no és possible. Segons la seva opinió, l'independentisme català no es pot "asseure mai més a cap taula amb aquesta gent" fins que calgui "decidir els termes de la separació". "Perquè s'entengui millor: un jutge que autoritzés una acció dels GAL no convertia aquesta acció en legal ni emparada per la llei. Convertia el jutge en còmplice d'un acte criminal", ha denunciat Puigdemont, que s'ha fet ressò d'un tuit de l'exvicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, en què també ha enviat "a la merda" els que "espien, ho avalen o ho permeten". "Al meu mòbil s’hi poden trobar converses d’amor amb el meu marit; stickers pujats de to amb els amics; el ‘bon dia’ que els pares ens envien al grup familiar; i també idees per fer de Catalunya un país lliure. Els qui espieu, els qui ho avaleu o ho permeteu, aneu a la merda", ha afegit.

Mentrestant, més d'una vintena de persones investigades i víctimes del CatalanGate s'han manifestat davant de l'hotel W, on el president espanyol, Pedro Sánchez, ha participat en una reunió del Cercle d'Economia amb la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen. Entre elles, s'ha vist els diputats d'ERC Ernest Maragall i Meritxell Serret; el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, i els diputats Josep Rius i Albert Batet; i de la CUP hi havia els diputats Carles Riera i Eulàlia Reguant. Per part de les plataformes socials, hi havia Sònia Urpí de l'ANC i el president d'Òmnium Cultural, Xavier Antich. Tots ells s'han plantat a prop de l'edifici on ha tingut lloc la trobada econòmica, i han mostrat cartells amb els missatges "Democràcia sota vigilància" i "Espanya ens està espiant", en anglès.