El president de Castella la-Manxa, Emiliano García-Page ho té clar, no votaria en la investidura de Pedro Sánchez. Així ho afirma en el tràiler del programa Salvados, en el qual aquest diumenge García-Page es posicionarà sense embuts sobre l'amnistia, la investidura de Pedro Sánchez i els pactes amb Junts i ERC. Seguint el format dels darrers episodis del programa de La Sexta, l'actual president de Castella la-Manxa tindrà converses cara a cara amb diversos ciutadans per abordar els temes més destacats de la política espanyola durant els darrers mesos.

Tot i que encara no s'ha emès, a X (antic Twitter) ja podem veure un petit tastet de tot el que ha dit Page. Serà la primera entrevista, si d'una conversa amb ciutadans amb Gonzo de mediador se'n pot dir així, que donarà Page des que Pedro Sánchez va ser investit president del govern espanyol el 16 de novembre gràcies als pactes amb les forces independentistes. En l'avanç de l'entrevista, el president no eludeix la polèmica, expressant obertament els seus desacords amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez i fent evident que en matèria de política territorial és un dels grans opositors de Sánchez dins el PSOE, com ja havia fet públic en alguna ocasió.

Page ha utilitzat aquesta trobada televisiva per a renovar les seves crítiques públiques cap a Pedro Sánchez, amb qui manté desavinences des d'abans que es plantegés la proposició de llei sobre l'amnistia. En un avançament de l'entrevista, Page declara que, si ell hagués hagut de votar en la investidura de Pedro Sánchez al Congrés, hauria "abandonat" la seva acta de diputat. La relació entre García-Page i Pedro Sánchez és, sens dubte, un tema candent entre les files del PSOE, però el president de Castella la-Manxa deixa clar a l'entrevista que en molts aspectes coincideix amb Sánchez, però amb política territorial la desavinença sembla gairebé irreparable.

El president socialista també aborda la qüestió de les seves relacions amb altres líders polítics, i qualifica la seva relació amb el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, com "un 5". No obstant això, quan es tracta de Pedro Sánchez, García-Page li assigna una puntuació més alta, "un 8 en" l'esfera de la "política social". Malgrat aquesta nota ben alta en aquests temes, el president castellà-manxec admet que la seva relació amb Sánchez és "un 2" en temes d'unitat nacional i acords territorials. Finalment, en aquesta avançament García-Page deixa clar que, "de cap manera", buscarà ser secretari general del PSOE i candidat del partit en futurs comicis.