L'estat de salut de Marta Ferrusola, esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, evoluciona favorablement i el seu diagnòstic ha passat a ser "menys greu", han informat a Efe fonts de l'hospital Vall d'Hebron, on està ingressada des que l'1 d'agost va patir una caiguda.

Ferrusola va ingressar l'1 d'agost a l'UCI de l'hospital Vall d'Hebron, on els metges li van diagnosticar una hemorràgia interna i diversos traumatismes i fractures a conseqüència de l'accident ocorregut al seu domicili de Queralbs (Ripollès).

Segons va relatar el mateix expresident a ElNacional.cat, l'accident es va produir quan Ferrusola va relliscar per unes escales estretes i es va donar un fort cop al cap. A conseqüència de l'impacte Ferrusola va perdre el coneixement durant uns moments.

Després de ser atesa, primer pel mateix expresident, que és metge de formació, i posteriorment pels serveis d'emergències mèdiques, Ferrusola va ser traslladada a l'Hospital de Campdevànol. Amb l'avaluació de les ferides, el personal sanitari va decidir traslladar-la fins a Barcelona.

Aquest és el segon accident que Ferrusola té en tres anys. El 31 de juliol de 2017 va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol després de caure també a la casa d'estiu de Queralbs i rebre un fort cop al tòrax. Aquella vegada, va estar donada el mateix dia, poques hores després de l'ingrés.

Ferrusola, de 85 anys, va patir la caiguda en ensopegar a les escales de la seva segona residència en aquesta localitat del pirineu gironí.