L'exministre d'Afers Estrangers José Manuel García Margallo va argumentar aquest dimarts al programa El Cascabel de 13tv la convicció independentista del president, Carles Puigdemont, atribuint a la seva esposa, Marcela Topor, l'afirmació que preferiria "morir de gana a Barcelona", en una Catalunya independent, abans que disposar d'un major benestar dins d'Espanya. 

A partir del minut 1:36:16

Tot plegat, a partir del moment en què el conductor del programa li demana sobre "les aspiracions del senyor Puigdemont". "Aquest Puigdemont segueix aconseguint adhesions...", ironitza el presentador referint-se al distanciament dels comuns en relació al referèndum unilateral.

"Puigdemont ha estat coherent amb la seva tesi, ell és independentista i el que vol és trencar... la seva dona, que és romanesa, ha dit que ella preferia morir-se de gana a Barcelona que tenir un major benestar amb Catalunya dins d'Espanya", proclama Margallo.

"Fixa't! Pobreta!", s'escolta entre els presents. Margallo deixa anar aquestes declaracions i no explica on se suposa que les hauria fetes Marcela Topor i tampoc ningú l'hi demana.