El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha esborrat totes les piulades del seu compte on explicava la intervenció que va protagonitzar dimecres en una ràdio il·legal, La Súper 96. Valls ha eliminat els testimonis del seu pas per l'emissora després que el Govern de la Generalitat li ha fet arribar aquest divendres un requeriment arran de l'expedient obert per la direcció general de Mitjans de Comunicació contra aquest mitjà.

El requeriment explica que l’emissora La Súper 96 de Barcelona té en marxa un procediment sancionador i indica a Valls que disposa de deu dies per aportar la informació que se li demana per tal de poder tirar endavant l'expedient.

vallsesborrat

Precisament, les piulades de l’exministre francès va publicar al seu compte personal, així com les informacions periodístiques que van aparèixer per la seva intervenció en una emissora sense permisos, s’han convertit en l’argument que ha utilitzat la direcció general de Mitjans de Comunicació per argumentar el seu requeriment.

Les piulades que Valls ha esborrat, a més d'anunciar la seva aparició a l'emissora, agraïen la invitació dels seus responsables i explicava els seus arguments sobre la integració de la immigració a la ciutat.

vallsesborratdos

@manuelvalls