La London School of Economics, considerada una de les universitats de més prestigi en ciències socials del món, ha convocat un acte el 31 de gener, sota el títol “Ara què? El futur polític i judicial del moviment independentista català", en el qual intervindran el conseller Alfred Bosch i la consellera Clara Ponsatí, a més de l’advocat Aamer Anwar.

“Més d'un any després de la celebració del referèndum d’autodeterminació, el moviment independentista català es troba en una cruïlla”, s’explica en la convocatòria, on es recorda que nou líders independentistes són a la presó amb càrrecs de sedició i rebel·lió, mentre altres set “s'enfronten a càrrecs similars en altres països”.

Davant d’aquesta situació, la London School subratlla que Ponsatí aportarà una “perspectiva única d’aquestes circumstàncies”.

No és el primer cop que la London School of Economics aborda la situació política a Catalunya. El passat mes de maig, Pedro Sánchez, com a líder del PSOE, va pronunciar una conferència sobre la crisi política a Catalunya.