La revista Armas y cuerpos, publicada per l'Acadèmia General Militar de Saragossa, inclou en el seu últim número, de caràcter extraordinari, una sèrie d'articles històrics amb un denominador comú, els elogis al dictador Francisco Franco.

Així ho assenyala El Confidencial Digital, que apunta que aquesta publicació, editada per una institució militar, no té objeccions a encimbellar el dictador feixista, el qual va ser entre 1928 i 1931 director de l'esmentat centre de formació d'oficials de l'Exèrcit de Terra espanyol.

Així, el número especial de la revista recull 28 articles de l'arxiu històric de la publicació, en alguns dels quals les mencions a Franco són en termes molt elogiosos, com per exemple, una referència a un acte de 1942 on s'assenyala que "el llavors 'Caudillo de España' va pronunciar un brillant discurs recordant aquella General que ell va dirigir".

En un article molt més recent, del 1995, s'assenyala que Franco va arribar al càrrec de director de l'acadèmia "amb un brillant full de serveis", per afegir que "hauria d'assolir la 'Jefatura del Estado'", aparentment sense esmentar que ho va fer a través d'un cop d'estat.

Alguns d'aquests extractes podrien entrar en confrontació amb la llei de Memòria Històrica per exaltació de la dictadura.