Junts per Catalunya es proposa fer aquest dimarts el míting més gran que s'ha fet mai a Catalunya, segons ha explicat la directora de la campanya, Elsa Artadi, aquesta tarda a Sant Celoni. Serà un míting simultani a més d'un centenar de punts de Catalunya que comptarà amb la intervenció en directe del cap de llista, Carles Puigdemont, des de Brussel·les.

La candidatura ja ha posat en marxa una pàgina web amb un compte enrere i el directe del plató des d'on intervindrà Puigdemont. "En directe a tot el món", s'anuncia en el web.

"Volem centenars de milers de persones seguint el discurs del president Puigdemont", ha assegurat Artadi. L'acte central començarà a la plaça de la Virreina de Barcelona a les 20 hores i, simultàniament, a la resta de punts convocats a Catalunya.

A banda dels centenar de punts que Junts per Catalunya té previst organitzar, en el qual hi haurà intervencions de membres de la llista, aquesta candidatura vol impulsar també que sorgeixin iniciatives d'entitats o particulars per organitzin seguiments de l'acte, tant en el territori català com a l'exterior.

Un mapa anirà mostrant els llocs on es fan les convocatòries, a Catalunya i arreu del món, per seguir el megamíting. A a la mateixa web hi apareixerà el llistat de llocs que s'hi han apuntat i on es pot acudir.