El candidat a les eleccions municipals de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, ha exposat que "a Barcelona s'ha instal·lat la llei del més fort. Cap institució ha defensat els drets i les llibertats durant dècades, i des de l'octubre ja no es pot amagar més que mana el més violent. Tothom ho ha entès". El candidat fa referència a la vaga de taxis i als incidents violents que han protagonitzat alguns membres del sector.

"Des dels criminals més petits a màfies organitzades, passant per protestes legítimes i il·legítimes, tothom ha entès que les institucions mai no defensaran la població de la violència arbitrària. Només hi cediran o l'alimentaran segons els seus interessos de control social", ha dit.

"De les bufetades de l'1-O a la violència d'avui", ha afegit.

"Per això no és cap frivolitat que el Govern i el Parlament hagin fet servir la violència d'argument central durant un any", ha escrit, i ha afegit: "O que l'alcaldessa es posés de perfil quan es vulneraven drets fonamentals. O que l'oligarquia hagi llogat un policia francès de candidat. O que els partits facin ús de velles glòries o represaliats per evitar encarar-ho".

"La violència de taxistes contra la seva competència no es pot acceptar", ha afirmat. "Protestar contra el Govern, ok. Vaga, un dret. I el Govern té el deure d'escoltar i fer el que cregui que defensa millor el bé comú. Però agredir la competència en ple conflicte regulador és intolerable", acaba Graupera.