Junts torna a posar en marxa el procés electoral per a les seves eleccions territorials, sectorials i ideològiques després que dimarts va haver d'aturar les votacions en constatar el que es va descriure com a "irregularitat i problemes informàtics". L'executiva del partit, reunida de manera extraordinària, ha decidit aquest dijous que la votació, que es fa exclusivament de manera telemàtica, es farà entre les zero hores del dia 20 de setembre i les 17 hores del 21 de setembre.

Les votacions es van aturar hores després de posar-se en marxa en constatar que alguns militants van poder votar més d'una candidatura, la qual cosa està explícitament prohibit pel reglament, que estableix que només es podrà votar una candidatura sencera o un o diferents noms d'una mateixa candidatura, però no llistes diferents.

A més, els corrents d'esquerra i socialdemòcrata van presentar al·legacions queixant-se de l'ordre en què apareixien les candidatures a la pantalla a l'hora de votar. Hi figurava de manera sistemàticament en segon lloc les candidatures alternatives mentre que les direccions vigents apareixien en primera posició. Això obligava a fer scroll a la pantalla per accedir a les propostes alternatives. Segons el reglament, l'ordre de les candidatures ha de quedar fixat en funció de l'ordre en què es van formalitzar la seva presentació.

La segona al·legació advertia que el cens es va tancar abans d'hora, amb la qual cosa militants que sumaven en el darrer moment els sis mesos d'antiguitat requerida havien quedat fora.

La Sindicatura Electoral va rebre altres requeriments, entre els quals la denúncia que un funcionari del partit estava fent campanya a favor de l'actual president de la federació de Barcelona, Joan Rodríguez, en hores de feina i des de la seu de la formació, quan la campanya s'havia ja tancat. Aquesta denúncia s'hauria recolzat amb missatges de WhatsApp que aquest funcionari hauria enviat per error a un grup del partit en què ho explicava.

També des de l'agrupació del Maresme s'han denunciat incompliments del reglament pel que fa la neutralitat del partit i s'ha denunciat entrebancs per fer arribar les seves comunicacions al conjunt dels militants de la comarca.

La decisió de suspendre la votació va ser adoptada per la Sindicatura Electoral que integren Jaume Alonso Cuevillas, el secretari d'organització del partit, David Torrents, i el responsable de política municipal, David Celdoni.