El nombre d'inscrits per a la Diada de l'11 de setembre d'enguany ja supera la dada de l'any passat en aquestes dates. La mobilització ja compta amb més de 50.000 persones inscrites, segons han explicat fonts de l'Assemblea Nacional Catalana a El Nacional. A més a més, ja hi ha 800 autocars que han confirmat l'assistència a la Diada. La pàgina oficial de l'ANC ha creat un mapa interactiu perquè tots els interessats puguin consultar l'estat en què es troba cada tram i així apuntar-se als que estan més buits. 

 

 

El lema d'aquesta Diada serà la Diada del Sí, ja que l'Assemblea vol que sigui l'última que s'ha de celebrar, la definitiva. El lloc de trobada serà la cruïlla entre dos dels carrers principals de Barcelona, Aragó amb passeig de Gràcia, on es formarà un gran signe de suma (+). Segons l'ANC, el motiu d'aquest símbol és escenificar "totes les oportunitats del nou Estat en forma de república i transmetre un missatge positiu".

A hores d'ara encara queden molts trams buits, però l'Assemblea està tranquil·la, perquè "com passa sempre, s'ha d'esperar fins a l'últim moment". És quan falten pocs dies per a l'11-S que la majoria de participants s'hi inscriuen. Actualment l'ocupació es reparteix de la manera següent:

- El tram central està ple

- Dos trams compten amb una ocupació mitjana

- Dos trams tenen poca ocupació

- 44 trams tenen una ocupació baixa

mapa distribució 11 S

Aquest cop hi haurà 49 trams que estan distribuïts per comarques. La inscripció es pot fer a través de la pàgina web de l'ANC o per telèfon, de forma individual o en grup. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat