Indignació al País Valencià amb el ministre de Justícia. El motiu: el menysteniment que Rafael Catalá ha expressat de la importància real del Corredor Mediterrani, obra considerada capital per tots els sectors polítics i econòmics.

Durant una intervenció en el Club de Trobada Manuel Broseta, on va impartir una conferència, Catalá va assenyalar aquest dilluns que la infraestructura és "important, però també crec que hi ha hagut una miqueta d'exageració quant a la importància estratègica del Corredor Mediterrani de mercaderies en termes quantitatius i sabent qui és el responsable d'operar".

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha qualificat d'"incomprensible" i d'una "profunda insensatesa" que Catalá hagi "menyspreat" la importància del Corredor Mediterrani.  L'obra, va assenyalar Puig, "per a tots els agents econòmics i socials és fonamental, i el que està sobredimensionat és la irresponsabilitat del Govern d'Espanya i de les seves paraules", va afegir.

A més dels empresaris valencians, també el president de la CEOE, Joan Rosell, ha remarcat en les últimes hores la importància que el corredor tiri endavant. 

Curiosament, el 29 de setembre passat, durant una visita a les obres del corredor a Puçol (València), en la seva condició de titular en funcions del Ministeri de Foment, Catalá va assegurar que "no hi ha cap restricció de caràcter pressupostari perquè es continuï avançant en el desenvolupament d'aquesta infraestructura extraordinària".