"Per la seva gestió deficient" de la crisi a la Comunitat de Madrid. Aquest és el motiu pel qual el líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha cessat aquesta matinada el secretari d'organització del Consell de Coordinació del partit, Sergio Pascual. Això sí, continuarà com a diputat i, segons ha anunciat Pascual al seu compte de Twitter, "continuo compromès amb el projecte de majories pel canvi".

Després que la setmana passada dimitissin deu dirigents de la formació lila a la comunitat de Madrid, Iglesias considera que la manera de portar les coses del secretari d'Organització "ha danyat greument Podemos en un moment tan delicat com ho és el procés de negociacions per formar un govern del canvi".

La direcció del partit considera que Pascual és "responsable de no haver estat capaç de gestionar ni contenir la crisi a Madrid" provocada per la dimissió del secretari d'Organització regional, Emilio Delgado, i els altres nou dirigents, tots propers al número dos de la formació, Íñigo Errejón.

Iglesias ha fet pública la decisió a través d'un comunicat, en què sí que admeten "la bona feina" feta per Pascual, i lamenten haver-li de comunicar el seu cessament.